Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO ODLUKOM! POSLE 15 GODINA SE VRAĆA: Ja se pitam ko će biti prvi teniser sveta!

Sportski Portal

Objavljeno

-

Foto: EPA/Yoan Valat

Nadam se da ću za mesec i po dana, kada se sezona završi, biti prvi teniser sveta. To mi je profesionalni cilj i na tome radim. Uglavnom se ja pitam – ističe prvi reket sveta


Novak Đoković je govorio o nastavku sezone i otkrio je da će igrati na turniru u Beču.

Nakon što je izgubio finale od Rafaela Nadala, srpsi teniser je otišao u Bosnu, gde je posetio “bosanske piramide”. Očekuje ga odmor u Beogradu, a jasno je šta želi da uradi do kraja sezone.

– Igraću turnir u Beču koji mi prvobitno nije bio u planu. Nisam igrao u Beču 15 godina, tako da sam srećan zbog toga – rekao je Đoković za “AFP”.

Ova sezona je po mnogome atipična i drugačija od drugih.

– Ova sezona, koja je veoma promenjljiva, drugačija i čudna, mi je istovremeno donela dosta uspeha i veoma sam zadovoljan svojom igrom i svojim renkingom – rekao je Novak i dodao:

– Nadam se da ću za mesec i po dana, kada se sezona završi, biti prvi teniser sveta. To mi je profesionalni cilj i na tome radim. Uglavnom se ja pitam-.

Đoković je otkrio zašto je posetio BiH.

“Igrao sam mnogo tenisa u poslednja dva i po meseca. Nisam mogao ništa drugo da radim zbog restrikcija i pravila i to me je izuzetno iscrpilo. Danas mi je poslednji od tri dana ovde i osećam se oporavljeno i preporođeno.

Izvor: Espreso