Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

JELENA ĐOKOVIĆ JE SVE ZAPANJILA IZJAVOM: Mislila sam da je Novak sebičan – ON MI JE KAO DETE, TREBA MU PAŽNJE!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen/Instagram/djokernole

Tokom jednog perioda u braku, Jelena je pokušavala da se nadmeće sa suprugom oko raznih stvari.


Novak Đoković na teren neće pre 20.00, a njegov protivnik u četvrtfinalu biće Italijan Mateo Beretini i dok se Nole sprema za ovaj dvoboj, njegova supruga Jelena Đoković je otkrila zanimljive detalje iz njihovog života.

Teško da je sve idealno, ali svaka prepreka ih čini jačim u braku, ističe ona.

– Mi smo strastveni, zbog čega dolazi do razmimoilaženja. Trenutno sam posvećena majčinstvu i usporena, dok on ne želi da bude aktivan. Želi da putuje, da radi svašta, a ja ga onda upozorim da imamo dvoje dece i da moramo da im se prilgodimo – prenosi Blic reči Jelene Đoković koja je istakla da je zanima samo ispunjen život.

– Ne želim da radim stvari zato što mislim da moram da ih radim i da nemam izbora. Sada znam da imam izbor. Radim na svom telu jer želim da imam energije da bih živela sa smehom i smislom – rekla je supruga najboljeg tenisera sveta, koja je istakla da Novak mnogo bolje vodi računa o sebi. O Novaku sam naučila da je sjajan u vođenju računa o sebi. Nekada sam mislila da je to sebično, a sada shvatam da nije, da to svi treba da radimo. Još učim kako da vodim računa o sebi. Tek kada se pobrinemo za sebe, imamo šta da ponudimo drugima – rekla je Jelena.

Tokom jednog perioda u braku, Jelena je pokušavala da se nadmeće sa suprugom oko raznih stvari.

– Biće hrabro od mene što ovo kažem pred milionima, ali pokušavala sam da se takmičim s Noletom. Mislila sam da ne dobijam dovoljno priznanja koje zaslužujem, a da se moj rad ne vidi jer se sve odvija u pozadini. Sve što sam radila bilo je nevidljivo. Žene nemaju prostora da progovore, da se pokažu i postoji stereotip o ženama sportista, kako treba da izgledaju i da se ponašaju. Nekada me je bolelo što sam prepoznata samo kao njegova žena, sad to nosim s ponosom.

– Svu snagu sam uložila u odganjanje njih dvoje. Posvećena sam mališanima i dajem im se u potpunosti. I Nole mi je kao dete, traži mnogo pažnje. Imam pune ruke posla, mislim da mi više ne treba. Razumem Novaka, propustio je mnogo u odrastanju dece i pretpostavljam da će hteti još jedno kad završi karijeru. Neću reći “ne”, ako nam to život donese, ali reći ću da bi moj izbor bio “ne”.

Izvor: espreso