Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

JELENA ŠOKIRALA SRBIJU PRIZNANJEM: Zaprepastila je sve otrkićem šta Đokovići rade u svojoj kući!

SPORTSKI PORTAL

Objavljeno

-

Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Bila sam prošle nedelje sa decom do mora, u Crnoj Gori, to nam je melem za dušu, tamo sam pronašla spokoj koji posle nosim svud sa sobom”, rekla je Jelena


Jelena Đoković je iznenadila Srbiju svojim priznanjem o tome kako se hrane Đokovići u svome dome.

Mnogi su mislili da se Jelena i Novak hrane na identičan način, ali to nije onako kako je javnost mislila.

– Mi živimo u istoj kući, ali hranimo se sasvim drugačije. Ne, ne jedem kao Novak. Nema nikakvih šablona, nema čarobne formule, kao što pričaju mnogi, on jednostavno sluša svoje telo – rekla je Jelena za Novu.rs.

Određene delove Srbije posebno voli da posećuje.

“Čini mi se da me je ceo život spremao za ovaj trenutak i zadovoljna sam kako sam se snašla u ovoj pandemiji. Ne putujem mnogo sad, pa čovek oseti ponekad kao da je magla svud okolo (što je, vidim, često u Beogradu), ali nađem povoda da budem srećna. I – da ne filozofiram, generalno – dobro sam.Išla sam po Srbiji i nastavljam da idem po Srbiji, to je moja zemlja.

Mnogi nikad nisu bili po našim selima, a imamo mnogo lepu zemlju. Naša priroda je netaknuta. Sve me to ispunjava, pa sada istražujemo Frušku goru. Vikendi su nam tamo neizbežni. Bila sam prošle nedelje sa decom do mora, u Crnoj Gori, to nam je melem za dušu, tamo sam pronašla spokoj koji posle nosim svud sa sobom”, priča Jelena kako se i u Crnoj Gori oseća kao kod kuće jer je odrastala u zajedničkoj državi.

Izvor: Espreso