Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

Menadžer Dimitrova uzvratio Srđanu Đokoviću

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: EPA

Srđan je u razgovoru za hrvatsku televiziju RTL svu krivicu svalio na Dimitrova kazavši kako je on naneo veliku štetu Srbiji, Hrvatskoj, kao i Noletu te njegovoj porodici


Glavna tema u svetu sporta ovih dana je zadarski turnir u organizaciji Novaka Đokovića, koji je prošao onako kako su se svi najmanje nadali.

Pre finalnog meča, objavljeno je kako Bugarin Grigor Dimitrov ima koronavirus, a to je izazvalo opšti haos, jer je kasnije ustanovljeno da su pozitivni i Borna Čorić, Viktor Troicki, njegova trudna supruga, trener Dimitrova, kondicioni trener Đokovića, kao i sam Novak te njegova supruga Jelena.

Novak se odmah našao na udaru kritika svetske sportske javnosti, koja je smatrala da se ponašao potpuno neodgovorno, jer je organizovao turnir usred pandemije i to bez gotovo ikakvih mera zaštite.

Kako bi ga pokušao odbraniti, njegov otac Srđan izašao je u javnost i u razgovoru za hrvatsku televiziju RTL svu krivicu svalio na Dimitrova kazavši kako je on naneo veliku štetu Srbiji, Hrvatskoj, kao i Noletu te njegovoj porodici.

– Kako je došlo do zaraze? Verovatno jer je Dimitrov došao bolestan, ko zna odakle. Nije se testirao u Zadru nego na nekom drugom mestu. Mislim da to nije uredu, ali dobro, šta da se radi. Naneo je veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i nama kao porodici – kazao je Srđan.

Na njegovu izjavu odlučio je uzvratiti menadžer Dimitrova, Georgi Stoimenov.

– Želim da vam saopštim nešto, a u vezi s onim što je Srđan Đoković izjavio za hrvatsku televiziju. Grigor je sletio u Beograd nakon što je tri meseca bio u izolaciji. Ni u Beogradu ni kasnije u Zadru mu nije ponuđeno ili zahtevano od njega da se testira na koronavirus – kazao je on