Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

“NOLE, MORAM DA TE POLJUBIM!” Totalno iznenađenje za Novaka u Melburnu! “Nikada je NISAM VIDEO, ne poznajem je!”

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Novak Đoković je u ponedeljak imao radnu obavezu da sa trofejem koji je osvojio na Australijan openu prošeta kroz botaničku baštu u Melburnu. To je tradicija od koje organizatori prvog grend slema ne odustaju, pa je tako Nole osam puta do sada išao na jednu od najatraktivnijih destinacija kako bi se fotografisao i družio sa novinarima.

To je jedna od retkih prilika kada je srpskim medijima dozvoljena prednost u odnosu na strane da u miru popričaju sa šampionom.

Obično se tu nađu i navijači koji dođu da uživo vide svog idola, ali protokol se zna. Nema prilaženja preblizu šampionu. Međutim, jedna baka Bojana je prekršila to pravilo, a Novak Đoković joj to nije zamerio. Šta više… Ona je zaobišla obezbeđenje i prišla Noletu samo da bi ga zagrlila.

– Nole, moram da te poljubim – rekla mu je.

Naravno, Đoković nije imao ništa protiv, pa se pozdravio sa bakom i nekoliko trenutaka ostao u razgovoru sa njom.

– Ne poznajem je, nikada je ranije nisam video. Rekla mi je samo da je iz Srbije i da je veoma ponosna na mene – rekao je Đoković medijima.

Đoković je inače poznat po tome što voli da priča sa navijačima, pa je tako po povratku iz Melburna na aerodromu u Nici imao nezaboravan susret sa jednom Engleskinjom. Nole voli da se druži sa navijačima, pa mu je bilo drago da jednoj gospođi ispuni želju i zagrli je.