Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO NIJE ZASLUŽIO Rođeni brat Stefanosa Cicipasa SRAMNO ISMEVAO Srbina

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Na društvenim mrežama kruže video snimci na kojima mlađi brat Stefanosa Cicipasa uživa dok njegov prijatelj ismeva Novaka Đokovića.

Pavlos Cicipas, najmlađi od trojice braće, u jednom uključenju uživo, telefonom je snimao prijatelja koji imitira Novaka Đokovića, ali je definitivno otišao preko granice zabave i dobrog smisla za humor.

Pavlosov prijatelj je ušao u prostoriju podignutih grudi i odmah nasmejao mladog Pavlosa, zatim je ismevao i Novakovovu pripremu za poen, kao i zvuke koje teniseri ispuštaju tokom mečeva.


Ovo se nije svidelo Đokovićevim navijačima, koji su u velikom broju ostavili komentare stavljlajući do znanja, da je momak definitivno preterao sa imitacijom.

„Molim vas, poštujte Novaka. Ovo nije smešno”, napisao je jedan od onih koji su osetili potrebu da stanu u zaštitu najboljeg tenisera sveta.

Da stvar postane još bizarnija, sve se to desilo samo nedelju dana nakon što je Novak, udelio ozbiljne komplimente Stefanosu kojeg je pobedio u finalu turnira u Dubaiju.

– On je veoma pametan, mudar! To sam mu rekao da mi se najviše dopada kod njega odmah nakon finala! Činjenica da je više od tenisera, da uvek gleda da nauči iz iskustva i da pokušava da shvati nešto novo o sebi kako bi napredovao i kako bi bio bolji! To su upravo odlike šampiona – rekao je tada Novak Đoković.