Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

NOVAK DONEO ODLUKU: Poznato je da li će Đoković nastupiti na Olimpijskim igrama!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: EPA/Christian Bruna

Osim reči o turniru, Đoković se dotakao i teme Olimpijskih igara u Tokiju


Najbolji teniser sveta Novak Đoković govorio je na konferenciji za medije uoči starta finalnog mastersa u Londonu o samom turniru, kao i o planovima za budućnost.

Đoković će se u prvom kolu grupe Završnog mastersa sastati sa Dijegom Švarcmanom kojem je udelio nekoliko lepih reči iako Argentinac nikada nije igrao na ovom turniru.

– Nikada nije igrao na ovom turniru i nema nikakav pritisak. Ovo je, verovatno, njegova najbolja sezona u karijeri do sada. Snažan rival, solidan sa obe strane i jedan od najbržih na Turu – rekao je Đoković.

Pored njih dvojice u grupi se nalaze i Danil Medvedev i Saša Zverev.

– Njih dvojica su, verovatno, u najboljoj formi od svih nas. Sjajni serveri, solidni bekhendi, sličan stil. Uzevši u obzir način na koji igraju, morate biti na svom najvišem nivou ne biste li ih pobedili – ističe Đoković.

Osim reči o turniru, Đoković se dotakao i teme Olimpijskih igara u Tokiju naredne godine i otkrio da će nastupiti na svetskoj smotri.

– I dalje ima mnogo vremena do tada i nadam se da će publika biti uključena u taj događaj. Planiram da igram i željno ga dočekujem – završio je Đoković.


MIHINA BOLONJA SLAVI PORAZ SRBIJE: Nadamo se da vas danas ne boli glava!


Izvor: Espreso