Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

NOVAK NIJE SAM! SRBI SE SKUPILI I PRUŽAJU PODRŠKU ISPRED HOTELA! (VIDEO)

Objavljeno

-

Novak Đoković, Foto: twitter/ 7NEWS Melbourne

Navijači Novaka Đokovića počeli su da se okupljalju ispred hotela u kojem je smešten nakon što mu je odbijena viza Australije uz nalog za deportaciju iz zemlje.


Đoković je smešten u karantinski hotel za migrante, u kojem je trenutno najmanje 46 migranata, koji se godinama žale na mučenje i zlostavljanje od strane vlasti Australije, što se može videti i po brutalnim porukama na fasadi hotela kao što je i poruka „ovde je besplatno mučenje“.

Ispred hotela su mnogi srpski navijači, koji su došli sa zastavama Srbije, ne bi li u najtežem momentu pokazali najboljem teniseru svih vremena da se ne predaju i da su uz njega.

Podsetimo, Đoković je sleteo u Melburn 5. januara u 23.30 po lokalnom vremenu. Faktički je čitavu noć bio maltretiran od strane granične policije, jer je šest sati bio zatvoren u jednoj sobi koju su čuvali policajci, bez telefona i kontakta sa svojim timom.

Posle gotovo 12 sati i neprospavane noći, carinski službenici su ga nakon definitivne odluke vlasti da ga deportuje, smestili u karantinski hotel, dok se sačeka odluka suda Viktorije, pošto je Novak preko svojih advokata uložio žalbu na sramnu odluku.

Pored Novakovih pristalica, ispred hotela su i grupe za zaštitu ljudskih prava, koje protestuju zbog sramnog položaja migranata koji su zatočeni u istom tom smeštaju.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Tenis

OTRIVENA PORUKA KOJOM SU KOMŠIJE IZ ZGRADE DOČEKALE NOVAKA! (FOTO)

Objavljeno

-

Novak Đoković, Foto: Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u ponedeljak oko podneva u Beograd posle odluke australijskih vlasti da mu ukinu vizu i deportuju ga iz zemlje.


Odmah po sletanju na beogradski aerodrom Novak se u društvu brata Đorđa zaputio ka svom stanu na Novom Beogradu gde ga je dočekala zanimljiva poruka komšija.

Novak Đoković je podelio svet, ali i preživeo pravu torturu u Australiji koja ga je na kraju deportovala iako je prvi put sud doneo odluku da može da nastupi na otovrnom prvenstvu.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

U trendu