Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

OGLASIO SE ZVEREV: Odgovorio je na optužbe za nasilje nad bivšom devojkom!

Objavljeno

-

Foto: EPA/Justin Lane

Poslednji dani su bili veoma teški


Aleksander Zverev našao se u nebranom grožđu, a izgleda da se sve moguće zlo nadvilo nad njime.

Izvestili smo da ga je nekadašnja devojka Olga Šaripova optužila da ju je tukao dok su bili u vezi, a sada je stigao još jedan udarac za njega i to od strane još jedne bivše devojke.

Brenda Patea, s kojom je nemački teniser bio u vezi do avgusta ove godine i čak su zajedno boravili u Beogradu na Adria Tour-u, je trudna s njime, ali mu je jasno poručila da nema nameru da se mire, niti da zajedno odgajaju dete.

– Trudna sam 20 nedelja i očekujem bebu s Aleksom. Imali smo različite poglede na život i zbog toga smo se rastali. Svako ko živi sa sportistom mora da se pokori tom drugačijem načinu života. Ne dolazi u obzir da odgajamo dete zajedno – rekla je Brenda za nemačke medije.

Takođe je dodala kako dete nisu planirali, ali da ga može sama odgajati.

Sada se oglasio i Zverev.

– Poslednji dani su bili veoma teški. Postajem otac u 23. godini. Iako Brenda i ja više nismo zajedno, imamo dobar odnos i želim da budem dobar otac. Zajedno ćemo brinuti od mališanu. Ne želim da više javno govorim o ovome, rekao je on i nastavio:

– Takođe, tu je i neosnovana optužba od Olge Šaripove. To me je rastužilo. Znamo se još od kad smo bili deca i imamu puno zajedničkih sećanja. Žalim zbog njenih izjava jer su neistinite. Bili smo u vezi i to je davno završeno. Zašto to radi sada, ne zna. Nadam se da ćmo rešiti to – rekao je on.

Izvor: Espreso