Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

CELA KAFANA JE ZBOG ĐOKOVIĆA USTALA NA NOGE: Harmonikaš OTKRIO koja je Noletova OMILJENA pesma!

Sportski Portal

Objavljeno

-

Foto: Printscreen/Instagram/officialmaestro

Najbolji teniser sveta uživao u veselju.


Nedavno je harmonikaš Petar Marić imao susret sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem. Njih dvojica su se toliko zabavili, da je na kraju srpski as uzeo harmoniku u ruke i počeo da svira.

Marić je nedavno svirao Noletu “na uvce”, tokom jedne privatne proslave, a na inicijativu najboljeg tenisera sveta orila se melodija “Ja sam momče sa Kosova”.

– Družili smo se i pre nekoliko godina u Monaku, on je i tada svirao moju harmoniku. Poznajem njegovog oca sa nekih slava na kojima smo zajedno bili. A Noleta poznajem otkako smo bili klinci. U sredu su, naime, organizovali proslavu Dejvis kup reprezentacije Srbije, bili su tamo Troicki, Tipsarević, Bozoljac i drugi… Zvali su me da im ulepšam to druženje i obojim ga muzičkim notama. Na kraju proslave zamolio sam Noleta da se slikamo, a on je tražio da proba da svira harmoniku. Priznao je da uopšte nije lako kao što izgleda i svi smo se šalili na račun toga – rekao je Petar Marić.

Harmonikaš je otkrio i koje pesme naručuje vodeći teniser ATP liste.

– Tražio je dosta narodnih pesama. Zna čovek šta je prava muzika. Izdvojio je novu pesmu od Milana Vasića “Ja sam momče sa Kosova”, nekoliko puta je tražio to da sviram. Ima sluha, voli muziku i veselje. Talentovan je, a poznato je da su muzika i sport povezani – istakao je Marić.

Izvor: Srbija danas