Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

ĐOKOVIĆ IH GLEDAO S TERASE KAKO IGRAJU TENIS: Prekinuli Novaka u čitanju, a on počeo da navija i aplaudira!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: EPA/Morgan Sette

Mesto ispred hotela u Adelejdu u kome su smešteni najbolji igrači i igračice sveta ovih dana vrvi od fanova


Novak Đoković je kao i još nekoliko najboljih svetskih tenisera i teniserki poput Nadala, Tima i Serene Vilijams, u karantinu u Adelejdu i svi su smešteni u istom hotelu koji im je do kraja januara dozvoljeno da napuste samo 5 sati dnevno i to kako bi trenirali.

A njihovu svakodnevicu redovno prekidaju brojni navijači kao i novinarske ekipe i paparaci koje takoreći non-stop stoje ispred hotela i dozivaju ih i čekaju da izađu na terasu.

foto: EPA/Morgan Sette

Međutim, sada je najboljeg igrača planete omelo nešto drugo dok je sedeo u sobi i čitao knjigu, a to su zvuk loptice koja udara u reket, a kad je izašao na terasu, imao je šta da vidi.

Dvojica braće, Lijapas (15) i Edrijan Oldridž (11), došli su ispred smeštaja teniskih zvezda i zaigrali tenis na ulici, kako bi im privukli pažnju, što je izmamilo Novaku osmeh, pa je čak počeo da im aplaudira i navija.

– Novak je izašao na balkon. Čitao je knjigu. Mi smo bili na ulici i video nas je kako igramo tenis. Pozvao nas je da dođemo bliže njemu – rekao je stariji Kristijan.

Nadovezao se i mlađi Edrijan.

– Baš je to bilo ludo.

Izvor: Espreso