Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

EVO ZAŠTO JE NOVAKU ĐOKOVIĆU ODBIJENA VIZA!

Objavljeno

-

Aleks Hok, Novak Đoković, Foto: Printscreen Youtube, Profimedia

Hok je ovu odluku objasnio sledećim rečima!


Ministar za migracije Aleks Hok doneo je odluku i odbio vizu Novaku Đokoviću!

Hok je ovu odluku objasnio sledećim rečima.

-Iskoristio sam svoje ovlašćenje Zakona o imigracijama da poništim vizu koju je Novak Đoković imao. Iz razloga zdravlja i dobrog reda, sve u javnom interesu. Ova odluka je usledila nakon naloga Saveznog i okružnog suda da, od 10. januara, kojim je poništena prethodna odluka o ukidanju vize. Prilikom ove odluke pažnjivo sam razmotrio sve informacije od ministarstva unutrašnjih poslova, australijske granične snage. Morisonova vlada je čvrsto posvećena zaštiti granica Austalije, posebno u doba pandemije – objasnio je Hok.

Podesćamo, od kada se presudom federalnog sudije Entonija Kelija ponovo našao na slobodi, Novak Đoković ponaša se kao da će učestvovati na Australijan openu.

Iako je odradio jutarnji trening na Rod Lejver areni, ime Novaka Đokovića obrisano je sa liste popodnevnih izlazaka na teren. Nije poznato zbog čega, ali postoji mogućnost i da je najbolji svetski teniser trenirao „iza zatvorenih vrata“, jer u to vreme nije bilo prenosa za medije sa centralnog terena, već samo crn ekran.

Inače, planirano je bilo da prvih 15 minuta treninga bude otvoreno za medije, odnosno njihovo fotografisanje i snimanje.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Tenis

OTRIVENA PORUKA KOJOM SU KOMŠIJE IZ ZGRADE DOČEKALE NOVAKA! (FOTO)

Objavljeno

-

Novak Đoković, Foto: Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u ponedeljak oko podneva u Beograd posle odluke australijskih vlasti da mu ukinu vizu i deportuju ga iz zemlje.


Odmah po sletanju na beogradski aerodrom Novak se u društvu brata Đorđa zaputio ka svom stanu na Novom Beogradu gde ga je dočekala zanimljiva poruka komšija.

Novak Đoković je podelio svet, ali i preživeo pravu torturu u Australiji koja ga je na kraju deportovala iako je prvi put sud doneo odluku da može da nastupi na otovrnom prvenstvu.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

U trendu