Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

JECAJ IZBEGLICA! UZDAJU SE U NOVAKA! OSVANULA PORUKA ZA ĐOKOVIĆA! (FOTO)

Objavljeno

-

Novak Đoković, Foto: Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je dobio pravnu borbu protiv Vlade Australije oko njegovog ostanka u zemlji pred Federalnim i porodičnim sudom u Melburnu.


Novak Đoković oslobođen je iz migracionog pritvora u Hotelu „Park“.

Još nije poznato šta će se dalje dešavati, pošto je Ministar za migracije propustio svoja četiri sata i diskreciono pravo da mu opet ukine vizu, ali neki izvori tvrde da sutra može doći do novih turbulencija.

foto: EPA/ JAMES ROSS

Nakon što se sve pomera dalje i pogled se sklanja sa uklete zgrade u kojoj je Novak bio zajedno sa barem 37 migranata, kako je bilo navedeno u nekim nezvaničnim izvorima. Ipak, oni su i dalje tu i nakon što je Đoković oslobođen i nadaju se da će se najbolji na svetu zauzeti za njih.

– Siguran sam da će Novak progovoriti o nama – rekao je Mehdi Ali, koji je prvi ukazao na nehumane uslove u Hotelu „Park“ u Melburnu.

Nema sumnje da će se i dalje govoriti o strašnim uslovima za migrante sa kojima je Novak bio puna četiri dana uz nadu da će se oni što je pre promeniti. Naravno, možda se baš i Đoković javi i oglasi povodom svega.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Tenis

OTRIVENA PORUKA KOJOM SU KOMŠIJE IZ ZGRADE DOČEKALE NOVAKA! (FOTO)

Objavljeno

-

Novak Đoković, Foto: Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u ponedeljak oko podneva u Beograd posle odluke australijskih vlasti da mu ukinu vizu i deportuju ga iz zemlje.


Odmah po sletanju na beogradski aerodrom Novak se u društvu brata Đorđa zaputio ka svom stanu na Novom Beogradu gde ga je dočekala zanimljiva poruka komšija.

Novak Đoković je podelio svet, ali i preživeo pravu torturu u Australiji koja ga je na kraju deportovala iako je prvi put sud doneo odluku da može da nastupi na otovrnom prvenstvu.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

U trendu