Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

JELENA ĐOKOVIĆ PROGOVORILA O SE*SU POSLE ŠEST GODINA BRAKA: Šta li će joj Nole reći posle ove izjave?

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: Printscreen/Instagram

Nismo navikli da Jelena Đoković priča o tim temama…


Jelena Đoković je žena koju prepoznaju na svakom delu planete, ponajviše zbog supruga Novaka. Ona je nedavno govorila o knjigama koje su joj promenile život, a svima je posebno upala u oko ona koja govori o vođenju ljubavi.

Ona je prošetala sa suprugom Novakom kroz prestonicu Srbije i u jednom knjižari u centru grada podelila savete svim damama:

– Rekli su mi da imam minut da nađem par knjiga za preporuku… Ispalo je tri minuta, a moglo je bar 33. Kad zađem u popularnu psihologiju, pa ne izlazim – kazala je Jelena Đoković u videu koji je objavila na svom Instagramu.

Odabrala je dela koja su joj promenila život:

– Ja sada najviše čitam popularnu psihologiju i to je ono što najviše doprinosi mom rastu – kazala je Jelena i preporučila nam knjigu “E, zabole me” pošto govori koliko su važne naše sopstvene odluke za sve ono što želimo od života.

– Ja vrlo poštujem Džoa Dispencu i jako volim njegove knjige, mislim da je sjajan čovek. A tu je i knjiga Četiri sporazuma koju preporučujem od srca, kao i Ester Perel – ona je genije za partnerske odnose. Seksualnost je nešto jako bitno i što mnogi izgube u dugim vezama. E, pa ovo je nešto što može da vam da neku interesantnu perspektivu – savetuje Jelena.

Govorila je i o knjizi “Nesputana duša” koja govori o povratku sebi.

– Često kažu da u životu svi tražimo sreću, ali onda se desi da ta potraga za srećom bude izbegavanje bola. Ali život je sam po sebi patnja i bol i mi treba da prihvatimo te stanice na putu ka nečemu i da ne izbegavamo bol, da ga ne maskiramo. Ova knjiga ima sjajne primere kako da to uradite u svakodnevnom životu – poručuje Jelena.


TROICKI SE PRED MEČ DEJVIS KUPA RAZNEO OD ALKOHOLA: Ja presisao, a Nole mi s klupe maše sa 100 evra!


Izvor: Espreso

Advertisement

———-
2 Comments

2 Comments

 1. Avatar

  stefan

  24 oktobra, 2020 at 2:33 pm

  Kakav nepismeni naslov. Ako mislite da ce neko citati vase clanke zbog glupih naslova, varate se.

 2. Avatar

  KKK

  28 oktobra, 2020 at 12:56 am

  Vidi se da nemate k kad ovakav naslov staviste.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *