Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

MISTRIOZNA ODLUKA: Novak OBRISAN s liste popodnevnih treninga

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Postoji mogućnost i da je najbolji svetski teniser trenirao „iza zatvorenih vrata“


Srbija se polako budi ovoga jutra, a po vestima koje stižu sa najmanjeg kontinenta na svetu, uskoro bismo mogli da saznamo hoće li Novak Đoković biti deportovan ili će najboljem svetskom teniseru biti dozvoljeno da učestvuje na Australijan openu.

Odluka imigracionog ministra Aleksa Houka očekivala se i tokom prošle noći po našem vremenu, ali ona još uvek nije doneta.

Od kada se presudom federalnog sudije Entonija Kelija ponovo našao na slobodi, Novak Đoković ponaša se kao da će učestvovati na Australijan openu.

Iako je odradio jutarnji trening na Rod Lejver areni, ime Novaka Đokovića obrisano je sa liste popodnevnih izlazaka na teren. Nije poznato zbog čega, ali postoji mogućnost i da je najbolji svetski teniser trenirao „iza zatvorenih vrata“, jer u to vreme nije bilo prenosa za medije sa centralnog terena, već samo crn ekran.

Inače, planirano je bilo da prvih 15 minuta treninga bude otvoreno za medije, odnosno njihovo fotografisanje i snimanje.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Tenis

OTRIVENA PORUKA KOJOM SU KOMŠIJE IZ ZGRADE DOČEKALE NOVAKA! (FOTO)

Objavljeno

-

Novak Đoković, Foto: Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u ponedeljak oko podneva u Beograd posle odluke australijskih vlasti da mu ukinu vizu i deportuju ga iz zemlje.


Odmah po sletanju na beogradski aerodrom Novak se u društvu brata Đorđa zaputio ka svom stanu na Novom Beogradu gde ga je dočekala zanimljiva poruka komšija.

Novak Đoković je podelio svet, ali i preživeo pravu torturu u Australiji koja ga je na kraju deportovala iako je prvi put sud doneo odluku da može da nastupi na otovrnom prvenstvu.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

U trendu