Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

SUPRUGA ZBOG MUŽA HRVATA ZAČEPILA USTA SVIMA KOJI MRZE ĐOKOVIĆA

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: Printscreen

Ovoga puta, čovek koji je kriv zbog histerije na aerodromu bio je Novakov vozač, koji kao što je to običaj, držao je tablu sa njegovim imenom i prezimenom


Svi znamo da je Novak Đoković čovek velikog srca i da uvek gleda da izađe u susret svojim fanovima čak i kada su napadni. Verovatno mu nekad smeta ta velika popularnost, ali pokušava da to ne pokaže javno.

Ovoga puta, čovek koji je kriv zbog histerije na aerodromu bio je Novakov vozač, koji kao što je to običaj, držao je tablu sa njegovim imenom i prezimenom iako mnoge slavne ličnost praktikuju da se kriju iza alijasa kada se pojavljuju na ovako javnim mestima.

Ta tabla je zapala za oko jednoj Britanki, naravno velikoj ljubiteljki našeg Novaka i Jelene, mirno je sačekala tenisera i pokušala da dobije selfi što nije ništa novo. Ipak, novo je taktika koju je pokušala da uradi ekipa francuske televizije koja više ne pokušava da samo isprovocira Novaka već i njegove fanove! Evo šta je ona napisala o tom događaju.

– Ljudi, slikala sam se sa Noletom… Ispunio mi se san. Otišla sam na aerodrom u Nici i čekala let za Dubai i tamo sam videla vozača koji je držao tablu u ruci sa imenom Novaka Đokovića, naravno da nisam bila jedina koja je to primetila pa su se brzo stvorile i TV ekipe. Da stvar bude luđa, francuska TV ekipa je na kraju i mene intervjuisala i pogodite šta su me pitali: Da li je istina da Nole nije volje kao Rafa i Rodžer!” Naravno da sam im odbrusila i rekla da je Nole voljen širom sveta ne samo u Srbiji! Čak sam na kraju dodala da mi je muž Hrvat i da i pored toga volimo Noleta!’

Naravno da se posle ovog susreta Nole slikao sa svojom obožavateljkom i po njenim rečima čak su se zapratili i na instagramu!


IGRAČ ZVEZDE DOMINIRA BEOGRADSKIM ULICAMA: Scena sa Brankovog mosta odmah postala hit na društvenim mrežama!


Izvor: Espreso