Prati nas na društvenim mrežama

Tenis

TROICKI SE PRED MEČ DEJVIS KUPA RAZNEO OD ALKOHOLA: Ja presisao, a Nole mi s klupe maše sa 100 evra!

Objavljeno

-

Foto: EPA/Yoan Valat

Mi smo veče pre toga znali da će, nadamo se pobediti Janko, pa smo izašli u grad. I ostali smo dugo. Već je svanulo kada smo se vraćajući se iz grada počeli Tipsareviću da pevamo pod prozorom: „Spavaj Jankela!” – rekao je Viktor


Viktor Troicki rešio je da ispriča jednu interesantnu anegdotu vezanu za pijanstvo pred meč, ali i Novaka Đokovića.

– Bilo je dosta dobrih anegdota, ono je legendarno “spava Jankela.” Janko i ja smo u petak igrali singlove u Švedskoj i dobili smo lagano jer su oni imali slab tim. Imali su OK dublaše, ali su singlovi bili slabi. Janko i ja smo dobili singlove, a dubl su u subotu igrali Nole i Ziki.I naravno izgubili – rekao je Troicki kroz osmeh i dodao:

– Noletu je trebalo da odigra taj meč da bi stekao uslov za Olimpijske igre. Nije hteo da igra singl, pa je u nedelju Janko trebalo da igra prvi meč protiv nekog nepoznatog Šveđanina. Samo se čekalo da on dobije taj meč i da mi pobedimo – rekao je Troicki u podkastu “Wish&Go”.

Nastavio je u istom ritmu.

– Mi smo veče pre toga znali da će, nadamo se pobediti Janko, pa smo izašli u grad. I ostali smo dugo. Već je svanulo kada smo se vraćajući se iz grada počeli Tipsareviću da pevamo pod prozorom: „Spavaj Jankela!” Naravno, on ništa to nije čuo. I dobro, dobije on taj meč prvi u nedelju, a ja sam poprilično presis’o što bi rekli i malo sam imao vremena za odmor.

Foto: AP

Objasnio je šta se desilo.

– Janko je brzo dobio, Ziki isto polumrtav, Nole nije hteo da igra singl isto. i sada da bi odigrali, ja treba da igram peti meč protiv Lindsteda. A on dublaš, nikada nije bio singl igrač nešto, ali može dobro da servira, ume da odigra dobro. A ja… Ne mogu levo, ne mogu desno. Mrtav!

Nole je rešio da se našali.

– I onda su me zezali sa strane. Viču sa klupe: “Ako ga sada brejkneš daćemo ti sto evra!” Pa mi mašu sa sto evra! Nole, naravno. Pa me ucenjuju, a ja ne mogu da se okrenem. Na kraju, Lindsted preda meč. Rekoh, bežimo odavde, ne mogu više da stojim.


BORJAN OPLEO PO ‘UCVELJENOM, NASTRANOM’ PROFESORU, VULETIĆ ODMAH REAGOVAO: Zovite centar za socijalni rad!


Izvor: Espreso