Prati nas na društvenim mrežama

Uncategorized

CR4ZY protiv FaZe-a u trećem kolu Legends faze Major-a

Objavljeno

-

Ukoliko ste ispratili aktuelnosti CS:G scene, upoznati ste sa tim da je naša najbolja ekipa danas doigrala meč protiv legendi Counter Strike-a. Naravno reč je o ekipi Ninjas In Pyjamas u kojoj igraju ni manje ni više nego Forrest i get_right kosi na samom vrhu scene još of vremena 1.6-ice. CR4ZY je danas pokazao zaista fantastičnu igru koja je bila dovoljna da se ekipa NIP-a savlada na Train-u. Cela ekipa je igrala na veoma visokom nivou ali možemo slobodno reći da je Espiranto čovek koji je zaslužan za današnju pobedu. Partiju je završio sa 33 fragova a jedan potez se posebno izdvojio koji je bio presudan za samu završnicu ovog gejma.

Nakon fantastične pobede naših momaka usledilo im je čekanje preostalih mečeva kako bi saznali svog sutrašnjeg meča. Nakon što su se sve partije odigrali na osnovu elo računice odlučeno je da će CR4ZY igrati protiv ekipe koja ima možda i najbolje individualne igrače u ovom trenutku, a to je naravno FaZe clan. Naši momci neće imati ni malo lak zadatak u pobeđivanju ove ekipe, mada činjenica da FaZe ne igra na svom prepoznatljivom nivou već neko vreme nam daje vetar u leđa i dodatnu snagu za sutrašnji veliki okršaj.

Ovaj meč možda i ne bi bio toliko interesantan da nije činjenice da će sutra puške ukrstiti braća Kovač koja su do samo pre par godina igrali zajedno i jedan drugom davali savete kako da postanu bolji. Naravno reč je o Nikoli i Nemanji, koji su poznatiji kao NiKo i huNter, braći iz malog mesta u Republici srpskoj.

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uncategorized

Verati bio ZAUZET prelepom, očaravajućom suprugom: LOPOVI PELJEŠILI I ODNELI 3 MILIONA!

Objavljeno

-

Marko Verati sa suprugom Džesikom Aidi, Foto: instagram/jessicaaidi

Zvezda PSŽ-a i reprezentacije Italije Marko Verati sa suprugom Džesikom Aidi boravio je na Ibici na odmoru.

Ipak, ovogodišnji odmor par neće pamtiti po dobrom.

Naime, dok je par boravio na Ibici, iz njihovog stana nestalo je skoro tri miliona evra.

Ceo slučaj prijavljen je policiji u nedelju.

Policija trenutno intenzivno radi na rešavanju problema i pokušava da otkrije gde je nestala ogromna količina novca kao i vredan nakit koji je nestao. Mnogi se pitaju zašto je par imao toliko novca kod sebe, ali to je trenutno najmanji problem popularnog fudbalera i prelepe Džesike.

To nije odmor Par je odseo u vili na Ibici, koja je u vlasništvu legendarnog, Brazilca Ronalda. Posle igračke karijere okrenuo se turizmu i danas je izuzetno uspešan u tom svetu.

Verati i Džesika su tako ostali bez ogromnog novca, kao i bez vrednog nakita koji su nosili sa sobom. Ali u svemu tome, Marko može da nađe utehu u prelepoj Džesiki.

Nastavi sa čitanjem

U trendu