Prati nas na društvenim mrežama

Uncategorized

Fallen razgovarao sa brazilskim predsednikom o velikim taksama

Radoslav Rackov

Objavljeno

-

Najpoznatiji brazilski CS:GO igral Gabriel ”Fallen” Toleda okačio je na svom tviter nalogu klip u kojem razgovara sa predsednikom Brazila Žairom Bolsonarom. Kao što je bilo i očekivano, mišljena zajednice u tom razogovoru su itekako podeljena.

Fallen je jedan od najzaslužnijih brazilskih igrača za drastičan razvoj igre u toj državi u prethodnih par godina. Trenutno nastupa za MIBR sa kojima će se uskoro takmičiti na Majoru u Berlinu.

Nakon što je dvadesetosmogodišnjak odlučio da porazgovara sa predsednikom u vezi kontroverznih taksi u državi, na njegovom tviteru započela je rasprava između pratioca. Dok ga velika grupa podržava, drugi i nisu baš oduševljeni što je taj razgovor prošao na krajnje prijateljski način.

Kako kažu prevodioci, Fallen se u klupi upoznaje sa politčkim liderom. da bi nakon toga njih dvojica popričali u problemima u Brazilu.

Mnogi smatraju ovaj potez ”senzacionalnim” i ”velikim korakom za budućnost”, dok su drugi ipak razočarani ovakvim potezom i ne žele više da prate Gabriela.

Fallen nije želeo ništa dodatno da izjavi povodom teme, već je rekao da se fokusirao na pronalak rešenja.

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *