Prati nas na društvenim mrežama

Uncategorized

Najavljen CS:GO turnir od €300.000 u Mađarskoj

Radoslav Rackov

Objavljeno

-

V4 Future Sports Festival je potvrdio da će drugu godinu za redom organizovati veliki CS:GO turnir koji će privući neke od najboljih timova sveta.

Esport fanovi iz regiona će ponovo imati priliku da uživaju u vrhunskom CS:GO-u u Budimpešti 21. i 22. septembra. Prvo izdanje turnira je privuklo ogromnu pažnju zbog nesvakidašnje velikog nagradnog fonda koji je iznosio pola miliona evra, a glavnu nagradu od 200.000 evra je odneo mousesports pobedivši Virtus.pro u velikom finalu, dok smo u top 4 gledali još i FaZe Clan i HellRaisers.

Sam turnir je bio solidno organizovan, ali iako je ulaz bio otvoren nije bilo publike koliko se očekivalo, zbog čega se dovelo u pitanje da će se takmičenje ponoviti. Izgleda da je država ponovo stala iza organizatora i pomogla im da organizuju i drugo izdanje turnira, ovoga puta sa nešto skromnijim budžetom, ali i dalje daleko ispred bilo čega u ovom delu Evrope kada je reč o CS:GO esportu.

Bitna promena ove godine je to što će svi timovi iz Evrope moći da učestvuju u kvalifikacijama, tako da se nadamo da ćemo možda gledati i CR4ZY na velelepnom turniru u komšiliku.

Kao i prošle godine četiri tima će dobiti direktne pozive, dok će ostatak doći iz kvalifikacija. Po jedne kvalifikacije će biti izdvojene za timove iz Mađarske, Poljske i Češke/Slovačke, dok će preostale kvalifikacije kao što smo već naveli biti otvorene za sve EU timove.

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *