Prati nas na društvenim mrežama

Vesti

MOMCI, NAJSE*SI PENZIONERKA NA SVETU JE OPET SOLO: Plavuša čija pozadina opčinjava raskinula veridbu!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

I ona sama je potvrdila da više nije sa poznatim hokejašem


Koliko god da je bila uspešna na stazi, toliko nije imala sreće u ljubavi, a njeno prokletstvo s momcima se izgleda nastavilo i po završetku karijere. Legendarna Lindzi Von je ponovo singl.

Kako su i ona i njen sada već bivši verenik Pi Kej Saban potvrdili na društvenim mrežama veridba je raskinuta i njih dvoje su krenuli svako svojim putem.

Bivša skijašica i hokejaš su bili zajedno tri godine, pala je i prosidba, ali od svadbe na kraju neće biti ništa.

– Imali smo zaista neverovatne trenutke u poslednje tri godine. Pi-Kej je ljubazan, dobar čovek i neko koga zaista poštujem. Posle mnogo razmišljanja odlučili smo da kroz život dalje idemo razdvojeni. Zauvek ćemo biti prijatelji i volećemo jedno drugo. Molimo vas da poštujete našu privatnost – napisala je Lindzi.

Igrač Devilsa nije bio toliko rečit.

– Lindzi je jedna od najpažljivijih osoba koje poznajem. Uvek ću smatrati blagom vreme koje smo proveli zajedno, baš kao i smeh koji smo delili – poručio je Saban.

Vonova je spadala među najlepše sportistkinje sveta, a po završetku karijere često je dobijala epitet “najzgodnije penzionerke”.

Međutim, u ljubavi je nikako ne ide, imala je brojne veze i vezice, što sa poznatim sportistima poput Tajgera Vudsa i Luisa Hamiltona, što sa nepoznatim, a uz to nikad nije krila i da nema ništa protiv “seksa na jedno veče”.


KOKEZA UZVRATIO VIDIĆU: Ne radiš ništa 5 godina, pa nam soliš pamet! Njegov kum mi je poslao poruku podrške!


Izvor: Espreso