Prati nas na društvenim mrežama

Zanimljivosti

ELENA KARIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJE VILE KOJA SADA PRIPADA PORODICI ĐOKOVIĆ: Sve sija od luskuza!

SPORTSKI PORTAL

Objavljeno

-

Foto: Promo

Koliko je porodica Karić bila privržena ovoj kući i imanju govore fotografije i poruke Elene koja je okačila na društvene mreže


Novak i Jelena Đoković kupili su prošle godine vilu na Kosmaju koja je pripadala Jugoslavu i Eleni Karić.

Koliko je porodica Karić bila privržena ovoj kući i imanju govore fotografije i poruke Elene koja je okačila na društvene mreže.

Ranč se sastoji od prostranog dvorišta, voćnjaka, bazena, a bivša vlasnica je na njemu uzgajala organsku hranu i svojevremeno je na društvenim mrežama podelila fotografije crno-belog kokošinjca sa kristalnim lusterima i ramovima za slike koji je sama dizajnirala.

Sama kuća ima oko 400 kvadrata i u njoj dominiraju prirodni materijali – kamen i drvo. Nameštaj je bio rustičan, a u enterijeru je bilo i dosta antikviteta.

„Opraštanje od kuće, koju sam nekada davno, odsanjala i donela u stvarnost.

Od zemlje na kojoj sam naučila toliko toga… koja mi je donela isceljenje, uvide i povezala me sa mojim autentičnim bićem i višom svesti.

Mazile smo se, čuvale… ona mene… ja nju. Šaputale snove, prizivale i puštale u etar molitve za lično i kolektivno dobro.

Bile smo jedna drugoj učiteljice, ona meni o cikličnosti bez kraja i početka, o večitom kvantnom sada, o svetovima izvan pojavnog…o kristalnim frekvencijama, elementalima i mom domu…onom u grudima koje kuca ritmom sazvežđa iz koga dolazim.

A ja njoj o nestrpljenju, tugama i radostima… snovima manifestovanim i onim koji su večito ostali da se klackaju sa one strane ispunjenja…“, napisala je na oproštaju od kuće između ostalog Elena Karaman.

Izvor: Espreso