Prati nas na društvenim mrežama

Zanimljivosti

NOVI FUDBALER, STARE GAĆE! Novak Đoković je tolika zvezda da ga i najbolji u Italiji MOLI ZA FOTKU, ali ne i njegova lepša polovina!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Novak Đoković se nalazi u Dubaiju, a tamo je otkrio zbog čega ga smatraju jednim od omiljenih letovališta fudbalera. Nakon Miloša Degeneka, štopera Crvene zvezde, na plaži je sreo još jednu fudbalsku zvezdu i to planetarno popularnu!

Đoković se slikao sa Ćirom Imobilijem i to, čini se (ukoliko je suditi po kupaćem) istog dana kada je sreo i Degeneka. Poznati napadač je napisao kratko:

– Veliki šampion – pokazujući time koliko ceni Srbina.

Imobile je trenutno najbolji strelac Serije A sa 17 postignutih golova za Lacio, a pritom je upisao i pet asistencija.

Njih dvojica su se slikala ispred Burdž Al Araba (kasnije je Imobile to učinio i sa suprugom Džesikom Melenom i troje dece), jednog od najluksuznijih hotela sveta. Džesika je jedna od najlepših žena Italije i ona izaziva podjednaku pažnju kao i sam fudbaler.


Naime, ovo je sedmi najviši hotel na svetu i nalazi se na veštački sagrađenom ostrvu. Oblik zgrade podseća na jedro broda. Kraljevski apartman košta za jednu noć neverovatnih 24.000 dolara i samo je 11 apartmana sveta skuplje od ovog.